sâmbătă, 16 mai 2009

Frati Jderi

Paradisul pe Pamant,Coltul de Rai,Adventure Park sau cum vreti sa-l numiti....este la 2 pasi de Rm Valcea,pe Valea Lotrului,Satul Pascoaia...
Pozele probabil vorbesc de la sine...stiam de existenta acestei minunatii,insa am avut sansa de a ajunge acolo la momentul potrivit si am putut sa vizitam Satul de Vacanta...O minunatie arhitectonica,foarte practic si superb,nu cred ca poti gasi cuvintele potrivite de a descrie ce este acolo.
Ne-au intampinat doi caini ciobanesti germani,care ne-au facut turul.Cei mai frumosi ghizi,dar si cei mai jucausi.
Satul de Vacanta Fratii Jderi nu este numai un loc,este si un mod de viata,poate unul dintre cele mai sanatoase si mai frumoase pe care le-ai putea gasi.

Timpul are in SATUL DE VACANTA FRATII JDERI un alt sens decat cel pe care il aflati uitandu-va la ceas.

Decorul natural, de o frumusete salbatica, va taie pur si simplu respiratia: cascade galagioase, prapastii, paduri verzi, coline suspendate.

Liniste,Natura,Relaxare.....


Aventurile, care asteapta turistii cu bratele deschise, se desfasoara pe alte coordonate la ... FRATII JDERI.





































































Aici, la FRATII JDERI este locul ideal pentru drumetii in care poti descoperi o flora si o fauna montana cu totul speciale. Amatorii de pescuit vor avea placerea unei relaxari totale. Aici, la FRATII JDERI este locul cel mai indicat pentru cei care vor sa traiasca senzatii tari.
Motto-ul celui care a creat viata pentru viata aici in mediul autentic, virgin, “specialistul in AVENTURA” CEZAR COTESCU este:"Sa traiesti ca la FRATII JDERI".CEZAR, impatimitul iubitor al naturii, masteru emerit al sportului a introdus aici lectii de autoaparare, punand accent insa pe abc-ul supravietuirii in natura.Cultura si educatia fizica constituie in opinia sa cheia unei vieti echilibrate, sanatoase, a vesnicei tinereti.TIRUL CU ARCUL si ARMA, PESCUITUL SPORTIV, ALPINISMUL, atrag aici, la FRATII JDERI, iubitori ai naturii din intreaga lume.CAIACUL (5x2 locuri) pe raul OLT sau LACUL VIDRA si MOUNTAINBIKE (8 bucati) si alte multe activitati sportive reprezinta o alta dorinta realizabila a oamenilor activi.Plimbarea este o placere in acest peisaj idilic. Peisajul incantator de la FRATII JDERI imbie la drumetii, aerul curat si tare este la el acasa aici. Fara praf si alergeni, atmosfera din aceste locuri are un bogat continut de ioni negativi. Un rol esential il au padurile de brad si molid de pe inaltimile din jur, care aigura un aer puternic ozonat. Aici intalnim un climat cu veri racoroase. Si, pentru ca toata lumea sa fie multumita, CEZAR COTESCU, arhitect in adevaratul sens al cuvantului (prin profesie si prin modelarea naturii) ofera IARNA IN IGLU!




Numai vazand ce minunatii ascunde locul eu am ramas impresionata,si in opinia mea merita sa pun aceste poze pe blogul meu.Informatiile sunt preluate de pe site-ul:
http://www.valcea-turism.ro/j15/index.php?option=com_content&view=article&id=180&Itemid=137
Sa traiesti ca la Fratii Jderi!












Niciun comentariu: